פסטה קישואים – מפתיע וטעים במיוחד!
להתפנק על פסטה שהיא בעצם מקישואים
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 קישואים גדולים
15 עגבניות שרי שהוכנו כעגבניות לחות
3-5 שיני שום
2 כפות שמן זית
מעט צ'ילי גרוס
אופן הכנה
1 לוקחים את שיני השום ופורסים לפרוסות דקות
2 הופכים את הקישואים לספגטי. אפשר כמובן לחתוך עם סכין חדה. אבל במקרה הזה עדיף להשתמש בזסטר
3 לבשל 5 דקות
4 שמים במחבת את השמן הזית, השום והצ'ילי. אני שם את השום והצ'ילי בשמן קר ורק אז מתחיל לחמם על להבה בינונית
5 אחרי 2-3 דקות מגבירים את האש ומייד מוסיפים את הקישואים ומערבבים היטב
6 מקפיצים תוך ערבוב, 3-4 דקות עד שהקישוא מתחיל להתרכך קלות
7 כשהקישוא מוכן מוסיפים את העגבניות הלחות