קציצות קישואים עם טוויסט יווני של ירון אנוש

אבי ביטון וקובי אריאלי לומדים להכין קציצות קישואים עם טוויסט יווני מתוך התוכנית “ארוחת שבת”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 קישואים מגוררים
2 ביצים
100 גרם גבינה בולגרית מפוררת
0.25 כוס בצל ירוק קצוץ
0.5 כוס קמח
2 כפות נענע טרייה קצוצה דק
1 לימון קטן (מיץ מהלימון)
מלח
פלפל
שמן זית לטיגון
להגשה: יוגורט סמיך או שמנת

אופן הכנה

אופן הכנה
1 סוחטים ביד היטב את הקישואים המגוררים.
2 מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים היטב. אם העיסה שהתקבלה דלילה, מוסיפים עוד מעט קמח.
3 מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (לא להביא לרתיחה מהירה), וכאשר השמן רותח, יוצקים פנימה בזהירות את מיץ הלימון.
4 יוצקים בעזרת כף מעט מהתערובת שהכנו, ומטגנים משני הצדדים, כ-3-2 דקות מכל צד.
5 מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
6 מניחים את הקציצות על מצע של היוגורט או השמנת ומגישים מיד.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות