זיווה גבינות מבצק קרואסון

מתכון לזיוה מבצק קרואסון עם גבינות איכותיות מאוד קל להכנה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם בצק שמרים עלים מרודד
200 גרם גבינת גאודה עם פסטו ירוק
150 גרם גבינת בורסאן
125 גרם מוצרלה כדור
תוספות אפשריות: פטריות/עיגולי זיתים שחורים/עיגולי זיתים ירוקים
לקישוט:
1 ביצה
שומשום
אופן הכנה
1 מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות.
2 בעזרת סכין, מחלקים את הבצק ל-6 מלבנים.
3 מגרדים את גבינת הגאודה עם פסטו ירוק וקורעים את כדור המוצרלה לפלחים ומערבבים ביחד עם גבינת הבורסאן
4 מערבבים את כל חומרי המילוי לתערובת אחידה.
5 מעבירים את התערובת לשק זילוף, חותכים בקצהו חתך זילוף רחב.
6 מזלפים פס גבינות במרכז כל מלבן, נמנעים מזילוף בקצוות.
7 אם רוצים להוסיף תוספות, מפזרים אותן מעל (פטריות/זיתים שחורים/זיתים ירוקים).
8 מקפלים את הבצק לאורך וסוגרים היטב את הקצוות בלחיצה עם מזלג.
9 יוצרים צורה של חצי עיגול ממלבן הבצק על ידי קירוב הקצוות זה לזה.
10 טורפים את הביצה בקערה קטנה, ובעזרת מברשת מברישים את פני הבצק ומפזרים שומשום.
11 אופים את הזיווה עד הזהבה, בערך 25 דקות.
12 מומלץ להגיש עם עגבניות מגורדות בפומפייה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: