ז׳בן למימונה של יהודה עמר

מתכון לז'בן מרוקאי של יהודה עמר למימונה בשתי שיטות. תרבחו ותסעדו!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ביצים -גודל לארג׳ בטמפרטורת החדר
2 כוסות סוכר (כוס חד"פ חם)
1 כוס מים
מיץ מחצי לימון
אופן הכנה
שיטה 1
1 לערבב יחד סוכר ומים על להבה גבוהה עד רתיחה ולבשל כרבע שעה על להבה בינונית עד שמתקבל סירופ שקוף.
2 להוסיף לקראת הסוף את מיץ הלימון.
3 לכבות את האש לתת לסירופ להתקרר רבע שעה.
4 בקערת המיקסר לשים 2 חלבונים בטמפרטורת החדר ולהקציף עד להכפלת הגובה כ-5 דקות.
5 להוסיף לאט לאט בזרם דק את סירופ הסוכר
6 להקציף כ 15 דקות במיקסר עד לקבלת מרקם יציב מבריק ומסטיקי.
7 להעביר לכלי הגשה, לכסות עם ניילון נצמד ולהעביר להקפאה
שיטה 2
1 להכניס את סירופ הסוכר לקערת המיקסר ולערבל במהירות הכי גבוהה.
2 לצקת את החלבון לאט לאט להקצפה
3 להקציף במהירות גבוהה כ 15 דקות
4 לכסות בניילון נצמד ולהכניס להקפאה
מתוך האינסטגרם של יהודה עמר

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: