עוגת שיש זברה עסיסית ורכה

אין על עוגות שיש! עוגה בחושה, רכה, עסיסית, טעימה בטירוף והכי חשוב קלה להכנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

100 גרם שוקולד מריר
200 מ"ל שמנת חמוצה 15%
250 מ"ל שמנת מתוקה
200 גרם סוכר
4 ביצים L
2 כפות שטוחות קקאו
2 כפיות תמצית וניל
1/3 כפית מלח
300 גרם קמח
2 כפיות אבקת אפייה
80 מ"ל חלב
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 165 מעלות
2 ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל בפולסים של 20 שניות
3 מכניסים לקערה שמנות, סוכר, ביצים, מלח ותמצית וניל ומערבבים לתערובת חלקה
4 מערבבים קמח עם אבקת אפייה ומוסיפים לתעורבת ומערבבים היטב
5 מעבירים לקערה נפרדת כחצי כחצי מהתערובת ומערבבים את השוקולד המומס עד לקבלת בלילה אחידה, מנפים אבקת קקאו וחלב לתוך התעורבת ומערבבים היטב !
6 יוצקים לתבנית 26" כל פעם את אחת התערובות, פעם תערובת שוקולד, ופעם תערובת לבנה כך שנוצר עיגול בתוך עיגול בתוך עיגול – עד שנגמרות הבלילות
7 משיישים את העוגה מלמעלה ע"י ציור בעזרת קיסם (תעשו צרוות של גלים או כל צורה שתרצו כדי שמלמעלה העוגה תיראה שיש)
8 מכניסים לתנור ואופים את העוגה 45-55 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות