קרמבל קרם יוגורט ופירות יער של אבי ביטון

קינוח טעים במיוחד, המשלב יוגורט פירות יער ועוד דברים טובים. מומלץ להגיש בקעריות מדליקות. מתוך התוכנית “פשוט לבשל”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים (4 סועדים)
לקרמבל:
1 כוס שברי פתי בר כוסמין
30 גרם חמאה
לקרם:
1 מיכל יוגורט עשיר
1 שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג
1 כפית תמצית וניל
1 כף סוכר
1 קורט קינמון
להגשה:
פירות יער
עלי נענע
קרמבל קרם יוגורט ופירות יער של אבי ביטון
קרמבל קרם יוגורט ופירות יער של אבי ביטון | צלם- אייל גוטמן, סטיילינג- קרן ברק

אופן הכנה

אופן הכנה
1 טוחנים את עוגיות הפתי בר במעבד מזון.
2 מוסיפים את החמאה וטוחנים דק.
3 במיקסר מקציפים את כל חומרי הקרם יוגורט.
4 בצלחת מניחים פירות יער, קרם יוגורט וקרמבל ומקשטים בעלי נענע טריים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות