לחוח – לאפה תימנית

מתכון ללחוח- לאפה תימנית אותנטית אוורירית וטעימה

מערכת
10.02.2022

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כמות לכ-10 פיתות
500 גרם קמח
2 כפות סולת
10 גרם שמרים יבשים
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
1 ליטר מים
אופן הכנה
1 מערבבים היטב את כל החומרים במטרפה או במיקסר עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
2 מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה-שעה וחצי .
3 משמנים מחבת (עדיף מחבת נון-סטיק) במעט חמאה מומסת או שמן.
4 לקחים מהתערובת עם מצקת ויוצקים למחבת החמה.
5 מחממים על אש בינונית עד שנוצרות בועות והפיתה מזהיבה – אין צורך להפוך
6 מוציאים מהמחבת ואוכלים חם. אפשר לאכול עם חילבה, סלט ומרקים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: