עוגת שכבות שמרים

מתכון לעוגה של פעם, שכבות של בצק שמרים נימוח ומתפורר בפה, בשכבות של מרנג קקאו, ריבה ואגוזים

מערכת
16.03.2022

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
2 חבילות חמאה
4 כוסות קמח
30 גרם שמרים
4 כפות חלב פושר
4 כפות סוכר
4 חלמונים
1 כפית רום
כפית גרידת לימון
למילוי שכבות:
4 חלבונים
כוס סוכר
3 כפות קקאו
4 כפות ריבה
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
אבקת סוכר להגשה
אופן הכנה
1 ממיסים שמרים בחלב וסוכר
2 מערבבים את שאר חומרים הבצק יחד עם התערובת השמרים המומסים ושמים במקרר לשעתיים
3 מקציפים חלבונים עם סוכר וקקאו
4 מחלקים את הבצק ל 3 ומרדדים
5 משמנים תבנית מלבנית ומניחים עלה אחד של בצק
6 מורחים מחצית מהריבה, מעליה שכבה עם מחצית מכמות המרנג, ומפזרים חצי מכמות האגוזים
7 מכסים בעלה נוסף של בצק וחוזרים על הפעולה
8 מכסים את העוגה בבצק שנשאר, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 25 דקות עד שמשחים
9 מוציאים מהתנור, בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים
עוגת שכבות שמרים
עוגת שכבות שמרים

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות