עוגת שמרים במילוי שוקולד של תומר אומנסקי

תומר אומנסקי, זוכה בייקאוף ישראל במתכון פשוט מנצח לעוגת שמרים במילוי שוקולד עם טוויסט של שוקולד לבן

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
1 ק”ג קמח
50 גרם שמרים טריים
200 גרם סוכר (כוס)
500 מ”ל חלב (כ-2 כוסות)
100 גרם שוקולד לבן מומס (מומלץ להמיס עם כמה כפות מהחלב ששקלנו)
2 ביצים גדולות
250 גרם חמאה רכה
1 כפית מלח
למילוי-
1 כל ממרח שוקולד שאוהבים
אופן הכנה
1 בקערת מיקסר נערבב קמח עם שמרים טריים
2 נוסיף פנימה סוכר, חלב, ביצים, שוקולד לבן וחמאה רכה
3 לוש היטב כשמונה דקות
4 נוסיף את המלח ונלוש שתי דקות נוספות
5 נתפיח את הבצק במקרר לאורך כל הלילה
6 נחלק את הבצק לארבע, נרדד על משטח מקומח. נמרח ממרח שוקולד שאוהבים ונגלגל לרולדה
7 נקפיא את הרולדה כחצי שעה ונפרוס אותה לעיגולים
8 נסדר בתבנית אפייה (מספיק לשתיים בקוטר 22 ס”מ)
9 נתפיח כשעה עד להכפלת הנפח
10 נאפה בחום של 170 מעלות כחצי שעה, ארבעים דקות
11 אחרי האפייה נמרח סירופ סוכר קר שבישלנו מראש (300 גרם סוכר ו300 גרם מים לבשל עד לרתיחה חזקה)

למתכונים נוספים של תומר אומנסקי לחץ כאן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם