פרידה אדומה על הגריל וסלט לא מטבוחה של יריב מלילי

דג פרידה אדומה צרוב על הרגיל. מתכון של יריב מלילי מתוך התוכנית "ים של דגים" עם יחי זינו

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצרכים פרידה אדומה:
3 דגי פרידה אדומה במשקל 600 גרם
שמן זית
מלח גס
מלח דק
מצרכים – סלט לא מטבוחה:
שמן זית
4-5 שיני שום
2-3 פלפלים אדומים/גמבות
מלח דק
ממרח אריסה חריפה
תבלין גריל דג
1 פלפל ירוק חריף
קופסת שימורי עגבניות תמר קלופות
קופסת שימורי עגבניות חתוכות
אופן הכנה
אופן ההכנה- דג פרידה אדומה:
1 ממליחים את הדג במלח דק ומשמנים בשמן זית.
2 צורבים על האש את הדגים היטב (לא למהר להפוך)
3 בודקים שהעצם הגדולה בבטן כמעט משנה צבע מוורוד ללבן והופכים.
4 בודקים שהעצם לבנה והדג מוכן.
5 בהגשה משמנים שוב בשמן זית ומוסיפים מלח גס מלמעלה
6 *טיפ: לא חורצים דגים על האש כי העור נדבק ומתפרק.
7 *לא עוטפים בנייר כסף ולא ממהרים להפוך
8 *חשוב לבחור דגים בעלי עור שומני ועבה יחסית (לא פלמידה).
9 *הדג מוכן כשהעצם במרכז הדג לבנה וכבר לא שקופה.
אופן ההכנה – סלט לא מטבוחה:
1 צורבים על האש את הפלפלים בשלמותם.
2 מניחים מחבת על הגריל ונותנים לשום להשחים מעט ביחד עם שמן הזית.
3 כשהפלפלים משחימים, מקלפים אותם וחותכים לרצועות דקות.
4 מוסיפים אותם למחבת עם השום , הפלפל החריף ו- 2 סוגי העגבניות.
5 מתבלים בתבלין דג ובאריסה.
6 מבשלים על אש גבוהה וחזקה. 5-10 דקות כמה שיש לכם.
פרידה אדומה על הגריל וסלט לא מטבוחה של יריב מלילי
פרידה אדומה על הגריל וסלט לא מטבוחה של יריב מלילי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות