מיני ארוחה תאילנדית עם לברק של השף יריב מלילי

ארוחה מושקעת ומפנקת שתגרום לכם להרגיש בתאילנד של השף יריב מלילי מתוך התוכנית "ים של דגים" עם יחי זינו

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצרכים לדג:
עלי בננות
חתיכת דג ים – פילה לברק או כל דג טרי אחר
1 גבעול של למון גראס
כמה עלים של כפיר ליים
מלח ים
מצרכים למחית של החריפים:
פלפל ירוק חריף
1 שן שום
1 בצל שאלוט
1 כף רוטב דגים
מעט מלח
מצרכים לחביתה על הגריל:
2 ביצים
חופן כוסברה קצוצה דק
בצל ירוק קצוץ
1 כף סויה בהירה
עלי בננות
מצרכים לירוקים – "פאק בונג פאי דנג":
חופן יפה של מורנינג גלורי
רוטב פלפל חריף
סוכר
שמן חמניות רגיל / קנולה
אופן הכנה
אופן הכנת הדג:
1 עוטפים את הדג שמשוך במעט מלח ים, כפיר ליים ולמון גראס בעלי בננות.
2 צולים על האש כ- 7 דקות בתנור ב 250 מעלות.
אופן הכנת מחית החריפים:
1 קולים את הירקות על הגריל למשך 5 דקות, הופכים מדי פעם.
2 מכניסים את כל הירקות החרוכים למכתש ועלי, כותשים אותם ביחד עם הרוטב והמלח ומייצרים מחית של חריפים.
אופן הכנת החביתה על הגריל:
1 הכל נכנס עטוף בעלי בננות לתנור.
2 *• כל המתכונים יעבדו גם עם נייר אלומיניום.
אופן ההכנה לירוקים: "פאק בונג פאי דנג":
1 מקפיצים הכל יחד על מחבת כמה דקות
2 מגישים ליד הארוחה : סטיקי רייס.
מיני ארוחה תאילנדית עם לברק של השף יריב מלילי
מיני ארוחה תאילנדית עם לברק של השף יריב מלילי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות