קדירה ים תיכונית עם אסאדו של אבי ביטון

מתכון מחמם ומנחם לקדירה ים תיכונית עם בשר אסאדו, עגבניות ועשבי תיבול של אבי ביטון שהכי מתאים לימים חורפיים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

רבע כוס שמן זית
1 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות
2 בצלים חתוכים לקוביות
6 שיני שום קלופות ופרוסות
1 קילו אסאדו, או חתוך לקוביות בינוניות
7 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות
3 כפות רסק עגבניות
כוס רכז שזיפים
1 כף כמון
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
1 כף גדושה פפריקה
5 כוסות מים
לסוף הבישול:
חצי כוס כוסברה
קדירה
אופן הכנה
1 בסיר עמוק מחממים את השמן ומטגנים בו את הבצל, והשום תוך ערבוב, כ- 3 דקות
2 מוסיפים לסיר את נתחי הבשר ומטגנים אותם מכל הצדדים
3 מוסיפים את העגבניות ומערבבים היטב
4 יוצקים מעל תכולת הסיר את המים ומביאים לרתיחה. מוספים את השזיפים
5 מעבירים את הסיר לאש קטנה, סוגרים במכסה ומבשלים כשעתיים או עד שהבשר רך. אם יש צורך מוסיפים מים במהלך הבישול
6 בסוף הבישול מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, סוגרים ומבשלים 5 דקות נוספות

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: