קדירה ים תיכונית עם אסאדו של אבי ביטון

מתכון מחמם ומנחם לקדירה ים תיכונית עם בשר אסאדו, עגבניות ועשבי תיבול של אבי ביטון שהכי מתאים לימים חורפיים

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
3 שעות
כשרות
בשרי

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

רבע כוס שמן זית
1 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות
2 בצלים חתוכים לקוביות
6 שיני שום קלופות ופרוסות
1 קילו אסאדו, או חתוך לקוביות בינוניות
7 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות
3 כפות רסק עגבניות
כוס רכז שזיפים
1 כף כמון
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
1 כף גדושה פפריקה
5 כוסות מים
לסוף הבישול:
חצי כוס כוסברה
קדירה
אופן הכנה
1 בסיר עמוק מחממים את השמן ומטגנים בו את הבצל, והשום תוך ערבוב, כ- 3 דקות
2 מוסיפים לסיר את נתחי הבשר ומטגנים אותם מכל הצדדים
3 מוסיפים את העגבניות ומערבבים היטב
4 יוצקים מעל תכולת הסיר את המים ומביאים לרתיחה. מוספים את השזיפים
5 מעבירים את הסיר לאש קטנה, סוגרים במכסה ומבשלים כשעתיים או עד שהבשר רך. אם יש צורך מוסיפים מים במהלך הבישול
6 בסוף הבישול מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, סוגרים ומבשלים 5 דקות נוספות

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: