דג עטוף ביוגורט של עומר מילר

אין כמו דג עטוף ביוגורט ובצל ירוק עם שיפודי ברוקומוני וויניגרט עם טוויסט אסייתי שלא נראה כמותו

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 דג לברק שלם במשקל של כ- ½ ק״ג
200 מ״ל יוגורט עיזים
3 שיני שום
1 כפית כורכום
1 כפית מלח
כפות שמן זית
3 גבעולי בצל ירוק
6 גבעולי ברוקומיני
1 פלפל חריף
לרוטב ויניגרט:
2 כפות סוכר דקלים או סוכר חום
0.5 מיץ לימון
1 שן שום
1 כף רוטב דגים
1 צרור כוסברה טריה
אופן הכנה
1 שמים את היוגרט בקערה ומוסיפים שיני שום קצוצות גס
2 מוסיפים מעט כורכום ומלח ומערבבים
3 חורצים מעט את הדג משני צדדיו ומניחים על גבי תבנית
4 מורחים את הדג בשמן זית
5 מזלפים את היוגורט על גבי הדג
6 מלפפים את הדג בגבעולי בצל ירוק וקושרים קלות
7 מניחים את הדג על גבי הגריל או בתנור שחומם מראש על 220 מעלות למשך 25 – 15 דקות
8 משפדים ברוקומיני ופלפל חריף על שיפודים
9 מתבלים את השיפודים בשמן זית ומניחים על הגריל או בתנור
הכנת הויניגרט:
1 מכניסים לבלנדר מוט סוכר דקלים קצוץ, מיץ לימון, שן שום קצוצה, רוטב דגים וכוסברה וטוחנים
2 מגישים את הדג ושיפודי הברוקומיני והפלפל לצד רוטב הוינגרט ושארית תערובת היוגורט
דג עטוף ביוגורט של עומר מילר
דג עטוף ביוגורט של עומר מילר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות