אורז בר עם עשבי תיבול ובצל מטוגן

מתכון לאורז בר, זמן הבישול ארוך יותר מאורז רגיל מכיון שאורז הבר סופח יותר מים, אל תוותרו על האגוזים הם מוסיפים המון למנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 בצל
1 כף שמן זית
חצי כפית כמון
1 כוס אורז בר
3 כוסות מים
1/4 כפית מלח (או לפי הטעם)
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
חצי צרור נענע קצוצה
חצי צרור כוסברה קצוצה
חופן אגוזי מלך קצוצים
אופן הכנה
1 מטגנים את הבצל על מחבת עם כף שמן זית וכמון עד שהוא משחים, מניחים בצד
2 שוטפים את האורז ומסננים. מעבירים לסיר, מוסיפים מים על אש בינונית גבוהה – עד שמביאים לרתיחה
3 מבשלים כ-45 דקות על להבה נמוכה, עד שהגרגירים מעט מתרככים ונפתחים והתוכן הלבן מבצבץ. אם טרם נפתחו – ממשיכים לבשל למשך עוד כ-10 דקות. מסננים את מי הבישול שנשארו מהאורז
4 קוצצים את עשבי התיבול ואגוזי המלך ומערבבים עם הבצל ששמנו בצד, מערבבים עם האורז ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות