לוקוס שלם של צ'רלי פדידה

לוקוס שלם עשוי בטאבון מוגש עם סלט של מיני סלקים וגזרים צבעוניים מתוך "הפוד טראק של צ'רלי"

מצרכים

  • 5 ק״ג לוקוס שלם טרי ללא קשקשים ונקי מחלקי פנים ( בטן )
  • 10 שיני שום קלופות
  • ענף של רוזמרין
  • 3 ענפי קורנית
  • 2 כפות תבלין טוסקנה של נפטון
  • 1 כף מלח ורוד
  • פלפל שחור גרוס טרי

מצרכים לסלט סלק וגזר:

  • 1 סלק אדום קטן קלוף וחתוך לפרוסות דקיקות
  • 1 סלק צבעוני קטן קלוף וחתוך לפרוסות דקיקות
  • 1 גזר צהוב קלוף וחתוך לפרוסות דקיקות
  • 1 גזר כתום קלוף וחתוך לפרוסות דקיקות
  • 100 גרם עלי רוקט צעירים
  • מיץ לימון מ 3 לימונים
  • שליש כוס שמן זית
  • פלפל צ׳ילי טרי חתוך לטבעות דקות
  • מלח ופלפל גרוס טרי ממטחנת זכוכית של נפטון
אוירה חומרי גלם 2

אופן הכנת הדג

  1. מתבלים את בטן הדג עם מלח, פלפל, קורנית, רוזמרין ומעט שמן זית.
  2. מתבלים את הדג מבחוץ במלח ורוד ושמן זית.
  3. מנקבים עם סכין חדה את עור הדג ומחדירים שיני שום.
  4. מניחים על גבי מגש אפייה ומכניסים לטאבון למשך כ 35 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.

כשהדג בתנור מתחילים עם הסלט סלקים:

  1. שמים בקערה סלקים וגזרים חתוכים, רוקט צעיר, צ׳לי חריף, שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון ומערבבים.
  2. מגישים לצד דג הלוקוס ונהנים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות