מתכון לשני עופות במעשנה – נינג׳ה

שני עופות במעשנת נינג'ה אחת ואתם מעשנים כמו מקצוענים. מנת עוף כמו במסעדה – בבית. נסו את המתכון המעולה הזה עוד היום!

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק (4 שעות השרייה)
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 עופות שלמים (כל אחד כ-1.5 ק"ג)
4 כפות רוטב סויה
3 כפות צ'ילי מתוק
3 כפות שמן זית
1 כף סילאן
4 שיני שום כתושות/ כף אבקת שום
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף כמון
1 כף גרגירי כוסברה טחונה
1 כף פלפל שחור גרוס
2 כפות מלח גס
מיץ מחצי לימון
אופן הכנה
הכנת המרינדה:
1 בקערה גדולה מערבבים את רוטב הסויה, הצ'ילי המתוק, שמן הזית, סילאן, שום, פפריקה, כמון, כוסברה, פלפל שחור ומלח. מוסיפים גם את מיץ הלימון.
הכנת העופות:
1 מניחים את העופות בקערה או שקית אטומה ויוצקים מעל את המרינדה. מעסים היטב את העופות מכל הכיוונים כדי להחדיר את הטעמים. מכסים בניילון נצמד או סוגרים את השקית ומכניסים למקרר למשך כ-4 שעות לפחות, עדיף לילה.
2 הכנת המעשנה: מפעילים את מכשיר הנינג'ה גריל על תוכנית העישון בחום נמוך.
3 עישון העופות: מניחים את העופות על רשת המעשנה כאשר הצד של החזה כלפי מעלה. סוגרים את המכשיר ומעשנים למשך כ-2.5-3 שעות, עד שהעופות מגיעים לטמפרטורה פנימית של 74 מעלות צלזיוס בנקודה העמוקה ביותר של החזה.
4 הגשה: מוציאים את העופות מהמעשנה ונותנים להם לנוח כ-10 דקות לפני החיתוך וההגשה (מומלץ לעקוב אחר הצג שמונה את זמן המנוחה). ניתן להוסיף עוד מעט רוטב צ'ילי מתוק או לימון טרי בצד.
@ninja.il

עוף שלם בגריל חיצוני ומעשנה של נינג'ה שאתם חייבים להכין לחג הקרוב! ה#מתכון המלא באתר ערוץ ה#אוכל שריג היבואן הרשמי #נינג׳ה #עוף #מעשנה #גריל

♬ original sound – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם