שני עופות שלמים בתיבול שונים בסיר טיגון כפול SL403

שני עופות בטעמים שונים, באותו זמן עשייה עם תכניות שונות. לא צריך לחכות בשביל להכין מנות עיקריות שונות.

קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק׳
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 עופות שלמים נקיים
לרוטב גריל:
4-5 כפות שמן זית
3 כפות דבש
כף גדושה של תבלין גרין (מומלץ מעושן)
כפית צ׳ילי גרוס
מלח ופלפל לפי הטעם
לרוטב סויה:
4 כפות סויה
3 כפות דבש
2 כפות טריאקי
מיץ מלימון אחד
2 שיני שום כתושות
כף ג׳ינג׳ר כתוש
אופן הכנה
הרטבים:
1 בשתי קערות שונות מערבבים את חומרי הרטבים (כל רוטב בנפרד) מצפים היטב כל עוף ברוטב אחר ומכניסים למגירות של סיר הטיגון הכפול.
הכנת העופות:
1 מכוונים את התוכנית המתאימה – בוחרים את המגירה העליונה, על ידי לחיצה על הכפתור עם הספרה 1, ובעזרת הגלגלת בוחרים תוכנית צליה. לוחצים על כפתור הטמפרטורה ומגדירים טמפרטורה רצויה (190 מעלות, זאת גם טמפרטורת ברירת המחדל של מצב צלייה).
2 לוחצים על כפתור הזמן ומגדירים 55 דק׳ (מומלץ לבדוק לפני תום הזמן כדי שלא ישרף). חוזרים על אותה הפעולה הפעם עבור המגירה התחתונה (לוחצים על הכפתור עם הספרה 2 עליו ומבצעים את אותן הפעולות כמו בשביל המגירה הראשונה).
3 אחרי שהגדרנו את התוכניות לשתי המגירות לוחצים על מצב ״סנכרון״ (כדי להגדיר למכשיר ששתי המגירות עובדות יחד על אותה התוכנית) ולאחר מכן על כפתור ההתחלה.
4 מומלץ באמצע משך הבישול להפוך לפחות פעם אחת את העוף כדי להביא לצלייה אחידה מכל הכיוונים. מוציאים, ומגישים. בתאבון.
@ninja.il

שני עופות שלמים, תוכנית אחת ובתיאום מושלם! תודה לסיר טיגון דו קומתי SL403 מתכון מלא מצורף 👇🏻 שריג היבואן הרשמי #נינגה #יאמי #טעים #מתכוןקל #מתכון לשני עופות בסיר טיגון כפול – נינג׳ה כשרות: בשרי | זמן עבודה: 30 דק׳ | מיומנות: קל מצרכים: 2 עופות שלמים נקיים רוטב גריל – 4-5 כפות שמן זית 3 כפות דבש כף גדושה של תבלין גרין (מומלץ מעושן) כפית צ׳ילי גרוס מלח ופלפל לפי הטעם רוטב סויה – 4 כפות סויה 3 כפות דבש 2 כפות טריאקי מיץ מלימון אחד 2 שיני שום כתושות כף ג׳ינג׳ר כתוש אופן הכנה: בשתי קערות שונות מערבבים את חומרי הרטבים (כל רוטב בנפרד) מצפים היטב כל עוף ברוטב אחר ומכניסים למגירות של סיר הטיגון הכפול. מכוונים את התוכנית המתאימה – בוחרים את המגירה העליונה, על ידי לחיצה על הכפתור עם הספרה 1, ובעזרת הגלגלת בוחרים תוכנית צליה. לוחצים על כפתור הטמפרטורה ומגדירים טמפרטורה רצויה (190 מעלות, זאת גם טמפרטורת ברירת המחדל של מצב צלייה). לוחצים על כפתור הזמן ומגדירים 55 דק׳ (מומלץ לבדוק לפני תום הזמן כדי שלא ישרף). חוזרים על אותה הפעולה הפעם עבור המגירה התחתונה (לוחצים על הכפתור עם הספרה 2 עליו ומבצעים את אותן הפעולות כמו בשביל המגירה הראשונה). אחרי שהגדרנו את התוכניות לשתי המגירות לוחצים על מצב ״סנכרון״ (כדי להגדיר למכשיר ששתי המגירות עובדות יחד על אותה התוכנית) ולאחר מכן על כפתור ההתחלה. מומלץ באמצע משך הבישול להפוך לפחות פעם אחת את העוף כדי להביא לצלייה אחידה מכל הכיוונים. מוציאים, ומגישים. בתאבון.

♬ צליל מקורי – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם