עוגת הלוטוס הלבן – עוגה בחושה עם שוקולד לבן ולוטוס

מתכון לעוגת לוטוס בחושה עם שוקולד צ'יפ לבן, רכה, עסיסית והכי חשוב מכינים אותה ב-10 דקות.

1 דירוגים
3 תגובות
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתבנית עגולה 20-22
1 כוס סוכר
2 ביצים גודל L
3/4 כוס שמן
1/2 כוס חלב
1 כפית תמצית וניל
1.5 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
כוס שוקולד צ'יפ לבן
לציפוי: 6 כפות ממרח לוטוס מומס
12 עוגיות לוטוס
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180
2 מערבבים בקערת המיקסר שמן, סוכר וביצים
3 מוסיפים חלב, אבקת אפייה, קמח, תמצית וניל ומערבבים עד לתערובת אחידה
4 מערבבים שוקולד צ'יפס עם כף קמח היטב בקערה נפרדת ומוסיפים לקערת המיקסר ומערבבים ידנית
5 משמנים היטב תבנית ושופכים אליה את הבלילה, מכניסים לתנור ל 40 דקות עד שקיסם יוצא יבש
6 מוציאים מהתנור ומצננים
7 בינתיים מכינים את הציפוי: ממיסים לוטוס במיקרוגל, שופכים מעל העוגה כך שישפך ויכסה את כל הצדדים
8 מרסקים עוגיות לוטוס ומפזרים פירורי לוטוס מעל העוגה ומגישים
עוגת הלוטוס הלבן – כזו עוד לא אכלתם.ן . צילום: ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    3 תגובות

    • 3

      הוראות

       צריך להמיס את הציפ שוקולד לבן?

       צריך להמיס את הציפ שוקולד לבן?
      יאנה says:
      • אין צורך להמיס

        אין צורך להמיס
        rotem says:
    • 2

      איך לאחסן את העוגה?

       מכינה אותה יום לפני שאני צריכה להגיש

       מכינה אותה יום לפני שאני צריכה להגיש
      מור says:
      • אפשר לשמור במקרר, היא טעימה מאוד גם יום אחרי

        אפשר לשמור במקרר, היא טעימה מאוד גם יום אחרי
        adi says:
    • 1

      הולכת להכין את זה לשבת

       מדהים

       מדהים
      שלומית says: