לב מוס שוקולד לבן ופירות יער אדומים של מיקי שמו
מוס שוקולד לבן בצורת לב עם פירות יער אדומים – מתאים לט"ו באב, יום אהבה או סתם ליום רגיל שרוצים ליהנות עם עוגה מדהימה , מתוך "מיקי שמו אופה מהלב"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
קוטר 7 – סה”כ 6 לבבות
בסיס קורנפלקס ושוקולד לבן :
100 גר’ קורנפלקס
100 גר’ שוקולד לבן מומס
מוס שוקולד לבן:
150 גר’ שוקולד לבן
1 מכל שמנת מתוקה
7 גר’ ג’לטין (חצי שקית)
4 כפות מים בטמפ’ החדר
1 מכל שמנת מתוקה
60 גר’ (חצי סלסילה) פירות יער אדומים
ציפוי שוקולד לבן:
200 גר’ שוקולד לבן
1/2 מכל שמנת מתוקה
אופן הכנה
בסיס קורנפלקס ושוקולד לבן :
1 מערבבים ביחד כך שהשוקולד לבן עוטף את הקורנפלקס ובעזרת כף מניחים בתחתית התבניות האישיות בצורת לב.
מוס שוקולד לבן:
1 מערבבים את הג’לטין והמים ומשאירים על שולחן העבודה.
2 מחממים 1 מכל שמנת מתוקה לסף רתיחה ושופכים לקערת השוקולד הלבן ומערבבים לאחידות.
3 משלבים פנימה את הג’לטין המומס. מכניסים למקרר לחצי שעה.
4 מקציפים את המכל הנוסף של השמנת המתוקה לקצפת רכה ומקפלים אותו פנימה לתערובת השוקולד הלבן שהתקררה.
5 ממלאים שק זילוף ומזלפים בתבנית הלב האישית עד האמצע ומפזרים פירות אדומים. ממשיכים למלא את המוס עד לקצה גובה התבנית. חוזרים על פעולה זו עם שאר הלבבות.
6 מקפיאים עד לציפוי ולהגשה.
ציפוי:
1 מרתיחים שמנת מתוקה, יוצקים לשוקולד הלבן. מערבבים היטב עם מרית ומקררים עד לחום גוף.
2 מצפים את הלבבות