סנדוויץ בראוניז עם קרם חלב

מתכון לעוגיות מטריפות, קסטה בראוניז עם קרם חלב באמצע! שתי עוגיות שוקולדיות וביניהן קרם חלב עם שוקולד לבן

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לעוגיות:
300 גרם קוביות שוקולד מריר
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
6 ביצים
1 1/2 כוס סוכר חום
1 כף תמצית וניל
1/4 כפית מלח
2 כפות אבקת קקאו
300 גרם שקדים טחונים
לקרם:
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
4 כפות פודינג וניל
100 גרם שוקולד לבן מגורר גס
אופן הכנה
1 מחממים את התנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה
2 ממיסים בבאן מרי חמאה ושוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין ומצננים
3 בקערה נפרדת טורפים היטב את הביצים עם הסוכר, הווניל והמלח. מנפים פנימה את הקקאו ומערבבים בעדינות
4 מוסיפים את קרם השוקולד לבלילת הביצים ומערבבים בעדינות לעיסה אחידה. מוסיפים את השקדים ומערבבים בעדינות
5 יוצקים לתבנית, משטחים ואופים כ-25 דקות עד שנוצר קרום עליון שחום. מצננים ומאחסנים במקפיא לשעה
6 מכינים את הקרם: שמים בקערת המערבל את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר והפודינג ומקציפים לקרם יציב. מוסיפים את השוקולד המגורר. ומערבבים בתנועות קיפול
7 מכניסים את המלית לשק זילוף. מזלפים את הקרם על מחצית מהעוגיות, מכסים בעוגיות שנשארו ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות