חטיפי שוקולד לבן בניחוח הדרים מרענן של מיקי שמו

האורחים כבר בדלת: מתכון מהיר לחטיפי שוקולד לבן בניחוח הדרים מרענן של מיקי שמו

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ק”ג שוקולד לבן מטומפרר
50 גרם שקדים קלויים
170 גרם מיקס חמוציות, צימוקים ופקאן
5 גרם גרידת לימון
5 גרם גרידת תפוז
חטיפי שוקולד לבן בניחוח הדרים מרענן של מיקי שמו
“באבא רום” ומסקרפונה של מיקי שמו | צילום : יח""צ

אופן הכנה

אופן הכנה
לטמפרור השוקולד והרכבה:
1 ממיסים את השוקולד מעל אמבט מים חמים (באן מארי). חשוב לערבב את השוקולד באיטיות כל הזמן על מנת שלא יישרף וטעמו ייפגע. חום השוקולד צריך להגיע ל-50-45 מעלות.
2 יוצקים 2/3 מכמות השוקולד המומס על משטח נקי ויבש, ומערבבים את השוקולד בעזרת מרית עד שהשוקולד מתחיל להתגבש. מחזירים את השוקולד לקערה (עם ה-1/3 שנותר) ומערבבים עד לאחידות. הטמפרטורה צריכה להיות 28-29 מעלות.
3 מכניסים את האגוזים, הצימוקים, החמוציות וגרידת הלימון והתפוז לתוך השוקולד המטומפרר ומערבבים עד לאחידות.
4 יוצקים את כל המלית לתוך תבנית, ממתינים כרבע שעה על מנת שהשוקולד יתייצב, וחותכים לקוביות בגודל 2X2 ס”מ.
5 ממתינים לילה שלם נוסף שהמלית תתגבש היטב כמו שצריך ומעבירים את חטיפי השוקולד הלבן ואגוזי העץ לצנצנת/ ל”שקית מתנה”

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות