כדורי שוקולד לבן ותירוש של אבי ביטון – קינוח פרווה בקלי קלות

כדורי שוקולד לבן, קוקוס, אגוזי לוז ותירוש – קינוח פרווה מושלם וקל להכנה של אבי ביטון מתוך התכנית “פשוט לבשל"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם שוקולד לבן
100 מ”ל תירוש
150 גרם קוקוס
אגוזי לוז קלופים למילוי
מעט קוקוס לציפוי
כדורי שוקולד לבן, קוקוס ותירוש של אבי ביטון.
כדורי שוקולד לבן, קוקוס ותירוש של אבי ביטון. צילום: שניר (סופגי) גואטה

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מחממים את התירוש בקלחת עד לרתיחה.
2 יוצקים את היין החם על קוביות השוקולד בקערה נפרדת ומערבבים היטב עד שהכל נמס והופך לגנאש.
3 מוסיפים את הקוקוס לקערה ומערבבים היטב.
4 מכסים את הקערה בעזרת ניילון נצמד מעבירים את התערובת למקרר למינימום של שלוש שעות .
5 בעזרת ידיים רטובות לוקחים מעט מהתערובת, שמים אגוז לוז במרכזה ומגלגלים לכדור שבמרכזו האגוז.
6 מצפים כל כדור בקוקוס ושומרים בקירור.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות