כדורי שוקולד לבן וקוקוס של אבי ביטון – קינוח פרווה בקלי קלות

כדורי שוקולד לבן, קוקוס, אגוזי לוז ותירוש – קינוח פרווה מושלם וקל להכנה של אבי ביטון מתוך התכנית “פשוט לבשל"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם שוקולד לבן פרווה
100 מ”ל תירוש
150 גרם קוקוס
אגוזי לוז קלופים למילוי
מעט קוקוס לציפוי
כדורי שוקולד לבן, קוקוס ותירוש של אבי ביטון.
כדורי שוקולד לבן, קוקוס ותירוש של אבי ביטון. צילום: שניר (סופגי) גואטה
אופן הכנה
1 מחממים את התירוש בקלחת עד לרתיחה.
2 יוצקים את היין החם על קוביות השוקולד בקערה נפרדת ומערבבים היטב עד שהכל נמס והופך לגנאש.
3 מוסיפים את הקוקוס לקערה ומערבבים היטב.
4 מכסים את הקערה בעזרת ניילון נצמד מעבירים את התערובת למקרר למינימום של שלוש שעות .
5 בעזרת ידיים רטובות לוקחים מעט מהתערובת, שמים אגוז לוז במרכזה ומגלגלים לכדור שבמרכזו האגוז.
6 מצפים כל כדור בקוקוס ושומרים בקירור.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    2 תגובות

    • 2

      במה אפשר להחליף את התירוש?

      במה אפשר להחליף את התירוש?
      שני says:
      • אפשר להחליף בגביע שמנת מתוקה (או שמנת צמחית לגרסה פרווה). מרתיחים ויוצקים על השוקולד עד להמסת השוקולד וקבלת תערובת אחידה.

        אפשר להחליף בגביע שמנת מתוקה (או שמנת צמחית לגרסה פרווה). מרתיחים ויוצקים על השוקולד עד להמסת השוקולד וקבלת תערובת אחידה.
        ליז מירון says:
    • 1

      במה אפשר להחליף תירוש?

      במה אפשר להחליף תירוש?
      לריסנ says:
      • אפשר להחליף בגביע שמנת מתוקה (או שמנת צמחית לגרסה פרווה). מרתיחים ויוצקים על השוקולד עד להמסת השוקולד וקבלת תערובת אחידה.

        אפשר להחליף בגביע שמנת מתוקה (או שמנת צמחית לגרסה פרווה). מרתיחים ויוצקים על השוקולד עד להמסת השוקולד וקבלת תערובת אחידה.
        ליז מירון says: