סלט חיטה ועשבי תיבול של שאול בן אדרת

אוכלים בריא: שאול בן אדרת מלמד את קובי אריאלי להכין סלט חיטה ועשבי תיבול בריא לשבת קלילה

סלט חיטה ועשבי תיבול של שאול בן אדרת

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כוסות חיטה
2 כוסות מים
2 מקלות קינמון
1 כפית פפריקה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
לרוטב:
2 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות עלי סלרי קצוצים
2 כפות שמן אבוקדו
1 כפית דבש
מלח לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
אופן הכנה
1 מניחים את החיטה, המים והתבלינים בסיר, מכסים את הסיר בנייר אלומיניום ומבשלים במשך 40 דקות על אש קטנה.
2 מכבים את האש ומניחים לחיטה להתקרר.
3 מוציאים את מקלות הקינמון ולט משתמשים בהם יותר
4 לרוטב: מניחים את כל המרכיבים בקערת מעבד מזון ומעבדים עד שהרוטב חלק.
5 יוצקים את הרוטב על החיטה.
6 מערבבים ומגישים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות