סלט אבטיחים, דגים ותותי עץ של השף יחי זינו

סלט מרענן ומיוחד מלא בכל טוב עם אביטיחים, תותים ודגים – מתכון של השף יחי זינו מתוך התוכנית "ים של דגים"

אופן הכנה
1 ממליחים היטב את קוביות הדג ומשרים כמה דקות במיץ לימון.
2 מערבבים יחד את כל הירקות והפירות ונותנים להם להגיר נוזלים.
3 משרים את הדגים במיץ של הסלט לעוד מספר דקות.
4 מוסיפים את הדגים, את הגבינה ותותי העץ, מערבבים ויש "סלט נעים".
סלט אבטיחים, דגים ותותי עץ
סלט אבטיחים, דגים ותותי עץ

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות