שיפודי אבטיח צלויים בקוקוס קלוי ודבש של איינסלי הריוט

השף האהוב והבינלאומי איינסלי הריוט במתכון בלעדי למנה שתעשה לכם את הקיץ קליל כיפי וטעים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

אבטיח, חתוך לקוביות של 2X3 ס”מ (שומרים את קליפה האבטיח בצד)
כוס קוקוס מיובש, מגורר
כוס דבש
לימון
שיפודי אבטיח צלויים בקוקוס קלוי ודבש
צילום: יח"צ שיפודי אבטיח צלויים בקוקוס קלוי ודבש

אופן הכנה

אופן הכנה
1 קולים מעט את הקוקוס על מחבת חמה ויבשה, עד שהוא מקבל גוון זהוב. כדאי לערבב את הקוקוס בזמן הקלייה כדי שלא יידבק וכדי שלא יישרף
2 מחממים את תנור האפייה במצב של גריל, בטמפרטורה בינונית-גבוהה
3 משפדים את קוביות האבטיח על שיפודים, ומניחים על מגש אפייה נקי ויבש, מתחת לגריל. מסובבים את השיפודים מדי פעם כדי שהקוביות ייצלו באופן שווה מכל הצדדים
4 מוציאים את שיפודי האבטיח מן הגריל, ומצפים בדבש את הקוביות הצלויות. מפזרים 2/3 מכמות הקוקוס הקלוי כך שידבק לדבש
5 סוחטים את הלימון, מגררים את הקליפה
להגשה:
1 חותכים פרוסות זעירות מהחלקים הפנימיים, הלבנבנים, של קליפת האבטיח קטנטנות, שורים בקערה עם מיץ הלימון והגרידה, מוסיפים מעט דבש ואת הקוקוס הקלוי ומקשטים את הצלחת ב”קונפטי אבטיח וקוקוס”

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות