וואפי שוקולד אמריקאי של מיקי שמו

קינוח מעולה שעדיין לא גיליתם

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק
120 גרם חמאה
140 גרם סוכר
1 חלבון
4 גרם מלח
4 כפות שמן
1 כף אבקת סודה לשתייה
1 כוס שוקולד צ’יפס
מילוי
1 מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד חלב
קישוט
קוקוס/שבבי שוקולד
אופן הכנה
בצק
1 מערבלים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
2 מוסיפים חלבון, מלח ושמן.
3 מנפים את החומרים היבשים (קמח ואבקת סודה לשתייה) ומוסיפים לתערובת החמאה.
4 לאחר הטמעת היבשים בתערובת, מוסיפים את השוקולד צ’יפס.
5 בעזרת כף גלידה, יוצרים כדורים בקוטר 4 ס”מ ומניחים אותם על גבי מגש מרופד בנייר אפייה במרווחים של 2-3 ס”מ אחד מן השני.
6 אופים בתנור שחומם מראש ל- 185 מעלות כ15-17 דקות. מצננים.
מילוי
1 ממיסים את השוקולד, מקציפים את השמנת מתוקה.
2 מבצעים השוואת טמפרטורות בין שתי התערובות ומקפלים לתערובת יציבה.
3 מעבירים לשק זילוף ומקררים עד לשימוש.
הרכבה
1 מחלקים את העוגיות לצמדים. בכל צמד, הופכים אחת מן העוגיות, מזלפים את המילוי, סוגרים בעוגייה נוספת.
2 מצפים בציפוי הנבחר ומגישים.
וואפי שוקולד אמריקאי של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות