מרק ירקות של אמא ב-10 דקות עבודה

זה באמת רק עניין של לחתוך ירקות, לזרוק למים עם תבלינים ולתת להם להתבשל על האש. תנו לאמא לנוח

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

רכיבים ל 4 מנות
2 כפות שמן זית
1 בצל
1 כרישה
שורש פטרוזיליה קלוף
צרור שמיר
5 גבעולי סלרי (כולל עלים)
2 תפוחי אדמה בינוניים
2 גזרים
דלעת
2 קישואים
אבקת מרק עוף
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה
1 רוחצים היטב את כל הירקות והעלים, חותכים בצל וכרישה לקוביות
2 שמים בסיר 2 כפות שמן זית ומטגנים במשך 5 דקות בצל וכרישה
3 מוסיפים ליטר מים לסיר ומכניסים שורש פטרוזיליה שלם, גבעולי סלרי (שלמים), צרור שמיר, אבקת מרק עוף, מלח ופלפל. מערבבים היטב
4 חותכים את כל הירקות לקוביות
5 מביאים את המים בסיר לרתיחה ומכניסים לפי סדר את הירקות: גזרים, תפוחי אדמה, קישואים, דלעת
6 מערבבים ומכסים את הסיר
7 כשהסיר מגיע שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומשאירים על האש חצי שעה
8 מוציאים מהסיר את כל העלים ושורש הפטרוזיליה, מוזגים לקערות ואוכלים עם שקדי מרק, קרוטונים, אטריות או בלי כלום

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות