לביבות בטטה טבעוניות – בריא וזריז

לביבות ללא ביצים עם ממרח טופו וטחינה אצות של “קפה לואיז”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ל-35 לביבות:
5 ק”ג בטטה
600 גרם גרנולה מלוחה
60 גרם שום
25 גרם פטרוזיליה
250 גרם קינואה מבושלת
250 גרם שיבולת שועל חלוטה
600 גרם רוטב עגבניות
200 מ”ל שמן זית
65 גרם מלח
לממרח טופו:
300 גרם טופו
15 גרם פטרוזיליה
15 גרם שמיר
25 גרם שום
65 מ”ל שמן זית
265 גרם שמן קנולה
5 גרם מלח
3 גרם פלפל שחור
לטחינה אצות:
1 ק”ג טחינה גולמית
700 מ”ל מים
20 גרם מלח
20 גרם נענע
30 גרם אצות ווקאמה
10 גרם מיץ לימון
30 גרם סילאן
אופן הכנה
לביבות:
1 מגרדים את הבטטות ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-10 דקות, לאפיה חלקית בלבד
2 מצננים את הבטטה
3 טוחנים 400 גרם גרנולה מלוחה ומשאירים בצד 200 גרם
4 מערבבים את כל המרכיבים למסה אחידה עם 200 גרם גרנולה שלמה
5 מכינים לביבות בגודל הרצוי ואופים בתנור בחום של 165 מעלות ואופים כ-22 דקות
ממרח טופו
1 טוחנים את העלים הירוקים והשום במעבד מזון
2 חותכים את הטופו לקוביות וטוחנים אותם יחד עם תערובת העלים הירוקים
3 מזליפים במהירות את השמנים תוך כדי טחינה
4 מוסיפים מלח ופלפל
טחינה אצות
1 משרים את האצות במים למשך 3-4 דקות.
2 טוחנים את האצות הסחוטות והנענע במעבד מזון עד לקבלת עיסה קצוצה
3 מוסיפים טחינה, לימון, סילאן, מים ומלח, וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה
לביבות בטטה - בריא וזריז
לביבות בטטה – בריא וזריז

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות