המבורגר צמחוני מפטריות וריזוטו קוסקוס פטריות של שאול בן אדרת
המבורגר צמחוני מפטריות וריזוטו קוסקוס פטריות של שאול בן אדרת
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
תרסיס שמן פאם זית לטיגון
2 שיני שום פרוסות
4 יחידות פטריות שמפיניון
4 יחידות פטריות פורטובלו
4 יחידות פטריות שיטאקי מיובשות מושרות במים
2 פלפל צ’ילי
חופן אגוזי מלך קצוצים
טימין
1 חבילת קוסקוס
2.5 כוסות מים
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל
גבעול סלרי
חופן עלי סלרי
1 שומר
חופן תמרים
1 לימון
אופן הכנה
1 קוצצים את הפטריות והבצל.
2 במחבת לרסס מעל שמן פאם ומוסיפים המבורגר צמחוני.
3 מטגנים בצל ופטריות כ – 10 דקות על אש בינונית עד שהפטריות מושחמות וכל המים מתאדים.
4 מוסיפים אגוזי מלך וצ’ילי.
5 מוסיפים שום וטימין, להמליח ולפלפל.
6 לקוסקוס המלא: מכסים במים את הקוסקוס ומוסיפים כף שמן זית.
7 קוצצים שומר וענף סלרי ומוסיפים.
8 מוסיפים עלי סלרי.
9 קוצצים תמרים ומוסיפים אותם.
10 מתבלים עם מיץ מלימון אחד.
11 מגישים לצד ההמבורגר.
