קציצות פראסה ביתיות עם כרישה של אבי ביטון

אבי ביטון מארח את יפית אסולין וסבתה מלכה ויחד הם מכינים קציצות פראסה ביתיות שמתאימות לפסח, שתרצו לאכול כל השבוע. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 גבעולי פרסה גדולים בלי עלים
1/2 ק”ג בשר טחון
2 ביצים
1/2 כוס קמח מצה
מלח
פלפל
2 כפות שמן קנולה
קציצות פרסה
קציצות פרסה. צילום: איתיאל ציון
אופן הכנה
1 מרתיחים את גבעולי הפרסה עד שהיא רכה מאוד.
2 שוטפים אותם, מסננים, מצננים וסוחטים היטב.
3 טוחנים את הפראסה במעבד מזון יחד עם הבשר עד שהיא קצוצה דק.
4 מעבירים לקערה, מוסיפים ביצים וקמח מצה.
5 מתבלים את זה במלח ופלפל.
6 יוצרים מהתערובת קציצות ומטגנים אותן כ – 3 דקות מכל צד עד שהן זהובות.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות