מוקפץ ירקות הכי קל וטעים שיש

ירקות מוקפצים זו המנה שהכי כיף להכין ויותר כיף לאכול. שימו איזה ירקות שאתם אוהבים ולא לוותר על הנודלס כמובן!

מערכת
23.06.2022
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

שקית נודלס (מוכנים לפי הוראות יצרן)
שמן לטיגון
חצי בצל קצוץ
סלסילת פטריות שמפיניון
פלפל אדום חתוך לרצועות
3 ראשי ברוקולי מופרדים לפרחים
1/4 כרוב לבן קצוץ לרצועות
1 גזר מגורד למקלות (ג'וליאנים)
לרוטב מושלם:
5 כפות סויה
2 כפות סילאן
1 כף מיץ לימון
חצי כפית ג'ינגר מגורד
כפית שום כתוש
חצי כפית שמן שומשום
להגשה:
מעט שומשום
חופן בצל ירוק חתוך לטבעות
חופן כוסברה קצוצה
אופציונלי וטעים בטירוף: חופן בוטנים קצוצים
אופן הכנה
1 מערבבים את כל חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול
2 מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ושומרים בצד
3 במחבת ווק או רחב, מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות
4 מוסיפים למחבת ירקות בסדר הבא ומקפיצים כמה דקות כל ירק: פלפל, ברוקולי, גזר, כרוב, פטריות
5 מוסיפים את הנודלס למחבת ומקפיצים, טועמים ומתבלים בעוד רוטב סויה, סילאן ולימון לפי הצורך
6 להגשה מפזרים מעט שומשום, בצל ירוק, כוסברה ובוטנים קצוצים

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: