לביבות פרסה טבעוניות, קלות להכנה

מתכון ללביבות פרסה טבעוניות, פריכות, סופר טעימות, וקלות להכנה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 כרישות גדולות
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית אבקת שום גבישי
5 כפות קמח עדשים או חומוס
4 כפות שמן זית
אופן הכנה
1 קוצצים את הכרישה לפרוסות דקות
2 מעבירים את הכרישה לסיר בינוני ומוסיפים 1/3 כוס מים
3 מבשלים על אש בינונית עד לריכוך
4 מחממים תנור ל – 180 מעלות
5 מניחים נייר אפייה על תבנית תנור ומשמנים אותו מעט בעזרת מברשת טבולה בשמן זית
6 מעבירים את הכרישה המבושלת לקערה ומוסיפים מלח, פלפל שחור ו4 כפות קמח עדשים, ומערבבים
7 יוצרים קציצות מהעיסה ומניחים על הנייר המשומן
8 משמנים מעט את הקציצות מלמעלה בעזרת מברשת עם שמן זית.
9 אופים כ 15-20 דקות או עד שהקציצות מזהיבות מכל הצדדים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות