לביבות עדשים כתומות טבעוניות אפויות בתנור, סופר קלות להכנה

מתכון ללביבות עדשים כתומות טבעוניות אפויות בתנור, סופר קלות להכנה וטעימות בטירוף

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס עדשים כתומות
1 בצל גדול קצוץ דק
2 גזרים מגורדים גס
4 כפות שמן זית לטיגון
6 פרחי כרובית גדולים
1/2 חבילה עירית קצוצה
1/2 פטרוזיליה קצוצה דק
1/4 כוס פירורי לחם
1 כפית מלח
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כוסברה טחונה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
אופן הכנה
1 מניחים את העדשים בתוך מסננת, לשטוף היטב
2 למלא סיר במים עד לכיסוי העדשים ולבשל היטב עד לריכוך מלא ולסנן
3 בסיר נוסף לבשל את הכרובית במים עד לריכוך
4 לסנן היטב, למעוך ולהוסיף לקערת העדשים
5 לחמם שמן במחבת ולטגן את הבצל והגזר עד להזהבה קלה ולהוסיף לקערת העדשים והכרובית.
6 להוסיף את העירית, הפטרוזיליה, פירורי לחם ואת התבלינים ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה
7 בתבנית אפייה להניח נייר אייפה ולשמן אותו
8 יוצרים כדורים ומשטחים כל כדור ללביבה
9 להניח על גבי התבנית במרווחים, לרסס או להבריש עם מעט שמן זית מעל הקציצות
10 אפות על חום של 180 מעלות למשך כ – 35 דק'

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות