פשטידה טבעונית עם שעועית ותפוחי אדמה

נדיה אליס השפית האיטלקית מלמדת אותנו איך מבשלים את כל המאכלים האיקונים מהמטבח האיטלקי – בגרסה הטבעונית.
הפעם נדיה מכינה מתכון מנצח של פשטידת שעועית ותפוחי אדמה בתנור

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 קופסאות שעועית לימה של יכין 550 גרם (מכילה 100% חומרים טבעיים ומקור טבעי לחלבון)
2 קופסאות שימורים תפוחי אדמה קלופים
חצי אריזה גבינה מלוחה טבעונית חתוכה לקוביות
4-5 כפות פרמזן טבעוני
250 מ"ל רוטב בשמל טבעוני
מלח
6 שיני שום טרי קצוץ דק (4 לירקות + 2 לקראסט)
300 מ"ל שמן זית
צרור פטרוזיליה טריה קצוצה דק
150 גרם פירורי לחם
חופן צ'ילי טחון
אופן הכנה
1 שוטפים את הירקות מהשימורים וחותכים את תפוחי האדמה לחצאים. קוצצים את השום (משאירים ככפית בצד לקראסט) ואת הפטרוזיליה.
2 מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים קלות את השום הקצוץ (4 שיניים). מוסיפים את הירקות ומטגנים אותם כמה דקות. ממליחים ומוסיפים ⅓ מהפטרוזיליה הקצוצה.
3 משמנים היטב תבנית תנור ומעבירים לתוכה את הירקות המוקפצים
4 מוסיפים לירקות את הגבינה המלוחה הטבעונית חתוכה לקוביות קטנות , ואת הפרמזן הטבעוני. מערבבים היטב
5 מוזגים בשמל טבעוני באופן אחיד מעל הירקות
6 מכינים את הקראסט: מערבבים את שאר הפטרוזיליה הקצוצה יחד עם פירורי הלחם, הצ'ילי ושאר השום הקצוץ (2 שיניים).
7 מפזרים את ערבוב הקראסט מעל הירקות/גבינות/בשמל כדי ליצור שכבה אחידה. מטפטפים שמן זית
8 מכניסים לתנור (220 מעלות) לכרבע שעה (עד שיש קראסט קריספי ואחיד למעלה) ומגישים מיד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות