סטייק טבעוני על פונדו גבינות טבעוניות ומנגולד

המתכונים טבעוניים של נדיה אליס והפעם גרסה טבעונית לסטייק על פונדו גבינות עם מנגולד מוקפץ – טעים ומומלץ גם לא לטבעוניים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לסטייק טבעוני
1/2 תחליף סטייק על בסיס סייטן
2 כפות תחליף חמאה
לפונדו גבינות טבעוני
50 גרם קטיפת קשיו
50 גרם קשיו עז
50 גרם בשמל טבעוני
50 גרם חלב אורז
קורט מלח
למנגולד
2 עלי מנגולד גדולים
שן שום קטנה פרוסה דק-דק
שני כפות תחליף חמאה טבעוני
אופן הכנה
1 ממיסים את החמאה במחבת ואז מוסיפים לה את הסטייק. מטגנים היטב בשני הצדדים.
2 בסיר קטן ממיסים את הבשמל על אש קטנה יחד עם החלב. מוסיפים את שני סוגי תחליפי הגבינות וממיסים לאט לאט. אם יש צורך, מוסיפים עוד חלב. מוסיפים את המלח.
3 מוזגים את פונדו הגבינות על בסיס הצלחת. מניחים את הסטייק מעל.
4 חותכים את המנגולד לחתיכות בינוניות (לא קצוץ קטן).
5 ממיסים את תחליף החמאה באותה מחבת של הסטייק ומטגנים קלות את השום.
6 מוסיפים את המנגולד ומקפיצים לכמה שניות.
7 מניחים את המגולד מעל הסטייק ומגישים.
סטייק טבעוני על פונדו גבינות טבעוניות ומנגולד
סטייק טבעוני על פונדו גבינות טבעוניות ומנגולד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות