קערת סמודי ביתי וקל להכנה של נדיה אליס
המרענן הרשמי של הקיץ! קערת סמודי עם מלאאא פירות. קינוח טעים וכיפי של נדיה אליס בגרסא הטבעונית
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לסמודי:
כוס חלב אורז שקדים
2 בננות בשלות קפואות (לפרוס לפרוסות לפני ההקפאה)
4 תמרים מגולענים מזן מג’הול
2 כפיות מאקה טריקולור ברא
כף מייפל מייפל
2 כפות של אבקת אסאי ברא
תפוח פינק ליידי 1 חתוך לקוביות
חצי מנגו
4\1 כוס חמאת שקדים
5-6 קוביות קרח
לקישוט:
פירות יער
חצי כוס גרנולה
חופן שקדים פרוסים
עלי נענע
חטיף קוקוס ואננס אורגני (נטורפוד)
אופן הכנה
1 קודם כל פורסים את הבננה ומקפיאים אותה יום לפני בתוך שקית זיפר סליידר.
2 מכניסים לבלנדר את הקרח יחד עם החלב, הבננה הקפואה והמנגו. מפעילים את הבלנדר
3 כשמתחיל להיווצר קרם מוסיפים אחד-אחד את כל שאר מרכיבי הסמודי. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
4 מוזגים לתוך צלחות ההגשה, ומקשטים עם פירות יער, שקדים פרוסים, עלי נענע, קוקוס+אננס קלויים וגרנולה.