סלט פסטה טבעוני

נדיה אליס השפית האיטלקית מלמדת אותנו איך מבשלים את כל המאכלים האייקונים מהמטבח האיטלקי – בגרסה הטבעונית.
הפעם מתכונים לסלטים מדהימים: סלט פסטה קרה עם קישואים, נענע, עגבניות שרי, זיתי קלמטה וגבינה טבעונית

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
3.5 שעות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

חצי קילו פסטה אורגנית מקמח כוסמין
נענה טריה 20 עלים קצוצה
350 גר עגבניות שרי רבעים
500 גר קישואים
שמן זית
שן שום קטנה אחת כתושה
גרידה מלימון שלם
120 גר זיתי קלמטה מגולענים
200 גר מלוחה 16%
מלח דק
מלח גס חופן גדול
אופן הכנה
1 בעזרת מנדולינה פורסים את הקישואים לפרוסות כמה שיותר דקות.
2 חותכים את עגבניות השרי לעיגולים ומוסיפים אותן לקישואים.
3 מוסיפים לקישואים/עגבניות את הנענע הקצוצה ואת גרדת הלימון, ממליחים ומוזגים שמן זית בנדיבות.
4 חותכים את שן השום לחצי ומכניסים לקערת הירקות. מערבבים, מכסים ומכניסים למקרר ל 3 שעות לפחות.
5 בינתיים מכינים את הפסטה: בסיר גדול של מים רותחים שופכים את המלח הגס ומבשלים את הפסטה בערך דקה פחות מהזמן המומלץ על האריזה. מסננים ומצננים תחת זרם של מים קרים. שמים בצד בתוך קערה גדולה עם טיפת שמן זית כדי שהפסטה לא תידבק.
6 מערבבים את הפסטה ואת הירקות. מפוררים את הגבינה עם הידיים ומערבבים.
7 מוסיפים את הזיתים חתוכים לחתיכות קטנות, מערבבים, מוסיפים מיץ לימון, מלח ושמן זית לפי הטעם. מגישים בקערה גדולה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות