מרנג טבעוני רך כמו ענן

נדיה אליס השפית האיטלקית  מלמדת אותנו איך מבשלים את כל המאכלים האיקונים מהמטבח האיטלקי – בגרסה הטבעונית. הפעם נדיה מכינה מרנג טבעוני רך כמו ענן

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דק'
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

80 מ"ל מים מקופסת שימורים של חומוס
100 גרם סוכר
¼ כפית קרם טרטר
¼ כפית תמצית וניל
אופן הכנה
1 להכנת המרנג, מוזגים את מי החומוס ישר לקערה של מיקסר עם וו מטרפה
2 מוסיפים את קרם הטרטר למי החומוס
3 מתחילים להקציף מספר דקות במהירות גבוהה אך לא מקסימלית, עד שמי החומוס מתחילים להקציף והופכים לבנים
4 מגבירים את מהירות המיקסר להכי גבוה ומתחילים להוסיף, לאט לאט, את הסוכר
5 בסוף מוסיפים גם את הוניל. המרנג צריך להיות יציב בדיוק כמו מרנג לא טבעוני. אם תהפכו את הקערה, המרנג יישאר בתוכה בלי לזוז.
6 מכניסים את המרנג לשק זילוף ומכאן אפשר להשתמש במרנג בכל מני מתכונים כמו הכנת נשיקות, מוסים, או טארטים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות