מרנג טבעוני רך כמו ענן
נדיה אליס השפית האיטלקית מלמדת אותנו איך מבשלים את כל המאכלים האיקונים מהמטבח האיטלקי – בגרסה הטבעונית. הפעם נדיה מכינה מרנג טבעוני רך כמו ענן
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
80 מ"ל מים מקופסת שימורים של חומוס
100 גרם סוכר
¼ כפית קרם טרטר
¼ כפית תמצית וניל
אופן הכנה
1 להכנת המרנג, מוזגים את מי החומוס ישר לקערה של מיקסר עם וו מטרפה
2 מוסיפים את קרם הטרטר למי החומוס
3 מתחילים להקציף מספר דקות במהירות גבוהה אך לא מקסימלית, עד שמי החומוס מתחילים להקציף והופכים לבנים
4 מגבירים את מהירות המיקסר להכי גבוה ומתחילים להוסיף, לאט לאט, את הסוכר
5 בסוף מוסיפים גם את הוניל. המרנג צריך להיות יציב בדיוק כמו מרנג לא טבעוני. אם תהפכו את הקערה, המרנג יישאר בתוכה בלי לזוז.
6 מכניסים את המרנג לשק זילוף ומכאן אפשר להשתמש במרנג בכל מני מתכונים כמו הכנת נשיקות, מוסים, או טארטים.