מאפינס מסקרפונה ושוקולד צ'יפס של נדיה אליס
מתכון קל להכנה למאפינס טבעוני במילוי מסקרפונה ושוקולד צ'יפס. רק לערבב הכל, להכניס לתנור וזהו! קינוח חם, מתוק וטעים.
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
100 גרם גבינה לבנה טבעונית
2 כפות חמאה טבעונית
1 כף רסק תפוחי עץ יכין
¼ כוס חלב אורז שקדים
¼ כפית תמצית וניל
גרידת לימון מחצי לימון
¾ כוס קמח לבן
¼ כוס סוכר לבן
¼ כפית מלח
10 גר אבקת אפייה
חצי כוס שוקו צ'יפס
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
1 בקערת מיקסר מערבבים היטב את הגבינה הטבעונית ואת החמאה עד שמקבלים קרם רך ואוורירי. מוסיפים תוך כדי ערבוב את רסק התפוחים, החלב ותמצית הווניל.
2 מוסיפים תוך כדי ערבוב גם את הקמח, הסוכר, גרידת הלימון, אבקת האפייה והמלח וממשיכים לערבב
3 מוציאים מהמיקסר ומוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עם כף עץ
4 מכניסים את הבלילה לתבנית של 10 מאפינס
5 אופים בתנור מחומם (180 מעלות) משך 20 דקות
6 כשהמאפינס מוכנים ומצוננים לגמרי, מפזרים אבקת סוכר ומעל ומגישים