ארטיק פירות טבעוני בציפוי חמאת בוטנים ושוקולד של מורן רסקין

מה יותר טעים מחמאת בוטנים ושוקולד? צדקתם: אין משהו יותר טעים! הקיץ בא לבקר ומורן רסקין דאגה לנו לגלידה לטבעונים

מערכת
06.10.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3/4 כוס פרוסות בננה קפואות
3/4 כוס תותים קפואים
1/2 כוס קרם/נוזל קוקוס
1/2 כוס חמאת בוטנים
1/2 כוס שוקולד טבעוני
אופן הכנה
1 טוחנים בבלנדר את הבננות (3/4 כוס), התותים (3/4 כוס) וקרם הקוקוס (1/2 כוס), עד שנוצר מרקם גלידתי.
2 מכניסים לתבניות ארטיקים ושולחים להקפאה.
3 לפני שמוציאים את הארטיקים, מכינים את המטבלים: מחממים מעט את חמאת הבוטנים אם היא קרה, וממיסים את השוקולד בבן-מארי (בתוך סיר קטן מעל סיר נוסף עם מים רותחים, תוך כדי בחישה מתמדת). מעבירים לכוסות.
4 מוציאים ארטיק אחד מהמתקן, כדי להוציא (לאחר מספר שעות, לטבול בכוס מים חמימים לכמה שניות ולשחרר מהמתקן).
5 טובלים את הארטיק בחמאת בוטנים בתנועה מהירה, מחכים כמה שניות ואז טובלים אותו בשוקולד.
6 מכניסים חזרה לפריזר עד שהציפוי יקפא (כחצי שעה).
7 חוזרים על תהליך הטבילה עם שאר הארטיקים.
טיפים
1 * אם יש לכם מספיק מקום בפריזר להניח את הארטיק כך שהחלק שטבול בחמאת בוטנים ושוקולד יישאר באוויר (כלומר להניח את הארטיק על קצה של צלחת) עשו זאת, כדי שהציפוי לא יימרח. זה לא חובה אבל משפר את האסתטיקה של הארטיקים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות