גולש טופו בטטה ופלפלים של נטלי אביב

נטלי אביב עם ארוחת צהריים מהירה ופשוטה, שלא מצריכה הרבה מרכיבים ואפשר ומתקתקים תוך 20 דקות

מערכת
29.09.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גר׳ טופו
1 בטטה
2 גמבות
1 כרישה (ניתן להחליף בבצל)
2 שיני שום
2 כפות גדושות רסק עגבניות
1 כוס מים (או עד לכדי כיסוי)
2 כפיות פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
1 כפית מלח הימלאיה
1/4 כפית פלפל שחור
אופן הכנה
1 חותכים את הבטטה, הגמבה והטופו לקוביות. קוצצים שום, ופורסים כרישה לטבעות.
2 מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הכרישה והשום עד להזהבה.
3 מוסיפים את הטופו וממשיכים לטגן למשך 2-3 דק׳.
4 מוסיפים פנימה את יתר המרכיבים, מכסים במים ומבשלים למשך כ-20 דק׳, עד לריכוך.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות