רביולי מטוגנים עם מטבל גבינה לבנה וארטישוק של נדיה אליס
מתכון קל להכנה לרביולי מטוגנים במילוי גבינות, ארטישוק וריקוטה. לצד מטבלים של גבינות טבעוניות עם ארטישוק ועגבניות. גרסא טבעונית למנת הרביולי האהובה.
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לרביולי:
חבילה רביולי ריקוטה וארטישוק נדיה'ס
חבילה רביולי גבינה ובטטה נדיה'ס
ליטר שמן חמניות לטיגון
למטבל הראשון:
גביע וחצי של גבינה לבנה טבעונית
צנצנת ארטישוק בשמן או במים
מיץ מחצי לימון
שן שום
חופן פטרוזיליה
1 כף שמרי בירה
4\3 כפית מלח
כף שמן זית
למטבל השני:
גביע וחצי של גבינה לבנה טבעונית
צנצנת עגבניות מיובשות
חופן זיתים שחורים מגולענים
שן שום
חופן בזיליקום
1 כף שמרי בירה
מלח
לימון
שמן זית
אופן הכנה
למטבל הראשון:
1 חותכים את הארטישוקים לחתיכות גסות ומפרידם חופן עלי פטרוזיליה.
2 מכניסים לכוס בלנד מוט יחד עם הגבינה הלבנה, השום, שמרי בירה, מיץ הלימון, המלח ושמן הזית וטוחנים.
3 לא חייבים מתבל אחיד, זה בסדר שישארו חתיכות קטנות של ארטישוק
למטבל השני:
1 חותכים את העגבניות לחתיכות גסות ומפרידם חופן עלי בזיליקום.
2 מכניסים לכוס בלנדר יחד עם הגבינה הלבנה, השום, הזיתים, מיץ הלימון, שמרי בירה, המלח ושמן הזית וטוחנים.
3 לא חייבים מתבל אחיד, זה בסדר שישארו חתיכות קטנות של עגבניות ושל זיתים.
לרביולי:
1 בינתיים מחממים סיר עם שמן חמניות. מטגנים את הרביולי כ-3 דקות בשמן, מוציאים אותם ומניחים אותם על רשת טיגון.
2 מגישים את הרביולי חמים יחד עם המטבלים