סופגניות טבעוניות
מתכון לסופגניות טבעוניות שאי אפשר להפסיק לאכול.
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבצק:
3 כוסות קמח
1 כף שמרים
קורט מלח
2 כפות שמן
3 כפות סוכר
1 ⅓ מים פושרים
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה את החומרים עד לקבלת בצק אחיד.
2 מניחים את הבצק להתפחה עד להכפלת הנפח הבצק (כשעה)
3 עם הכפלת הנפח – לשים את הבצק, ומניחים שוב להתפחה עד להכפלת הנפח
4 מהבצק יוצרים כדורים קטנים
5 מרתיחים בסיר עמוק שמן לטיגון
6 משליכים לשמן את כדורי הבצק
7 מטגנים את הכדורים עד להזהבה, מוציאים מהשמן לנייר סופג ל 5 דקות ומחזירים לשמן לצריבה נוספת
8 מניחים שוב על נייר סופג, מזריקים ריבה בגל טעם שתבחרו ומפזרים אבקת סוכר.