מתכון לפאי שוקולד טבעוני

מתכון לפאי שוקולד טבעוני פרווה – טעים ומפנק. בשיתוף משומשו

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים לבצק:
2 כוסות קמח
1 כפות קקאו
100 גר’ מרגרינה או שליש כוס שמן קוקוס
2 כפות סוכר
3 כפות מים
למלית:
2 חבילות ממרח משומשו 9%
חצי כוס שמנת פרווה 100 גרם
אבקת נוגט
1/2 כוס סוכר
2 כפיות מיץ לימון טרי
לציפוי:
100 גר’ אגוזי לוז
חצי כוס סוכר
פאי שוקולד טבעוני.
פאי שוקולד טבעוני. קרדיט: משומשו
אופן הכנה
הכנת הבצק:
1 מערבבים יחד את הקמח, הקקאו והסוכר עם המרגרינה עד לקבלת פירורים אחידים.
2 מוסיפים את המים ומעבדים לכדור בצק. מעבירים למקרר לחצי שעה.
3 מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
4 מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס”מ ומשטחים בתבנית פאי בקוטר 20 ס”מ.
5 דוקרים מעט בעזרת מזלג, מצפים בניר כסף ומניחים קטניות למשקולת ואופים אפיה עיוורת 15 דקות.
6 מסירים את ניר הכסף ואופים עוד 5 דקות. מוציאים ומצננים מהתנור.
7 אופים את אגוזי הלוז למשך 5-6 דקות, עד שהם מזהיבים. מוציאים ומצננים.
הכנת הציפוי:
1 במחבת ממיסים את הסוכר לקרמל, קולפים את אגוזי הלוז, קוצצים גס ומוסיפים לקרמל.
2 מערבבים עד להמסה של הקרמל ויוצקים על ניר אפיה משומן. מצננים וקוצצים גס.
הכנת המלית:
1 שמים את כל חומרי המלית במעבד מזון ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד.
2 טועמים ומאזנים מתיקות לפי הצורך. במידת הצורך מוסיפים עוד מעט סוכר או מיץ לימון.
3 מעבירים את המלית לשק זילוף עם פיה חלקה ומזלפים עיגולים של המלית בצורה נאה על הבצק.
4 מפזרים מעל המלית את פירורי הקראנץ’ והאגוזים ומעבירים למקרר עד להגשה. ניתן גם להקפיא.

המתכון בשיתוף משומשו – המתמחה בגבינות ממרכיבים צמחיים בלבד.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות