לחם לחמון שוקולד וקוקוס טבעוני של מיקי שמו

לחמון שוקולד או לחם שוקולד עם הטאצ' המושלם – קוקוס. אבל הכי חשוב שהוא טבעוני – אז איך מכינים? מיקי שמו מסביר שלב שלב מתוך "מיקי נטו"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל – 10 – 8 לחמונים:
500 גרם קמח לחם
15 גרם שמרים
20 גרם סוכר
250 גרם חלב קוקוס
75 גרם שמן קוקוס מומס
1 כפית טחינה + 1 כפית מים
1 כפית חמאת בוטנים + 1 כפית מים
1 כף מים
גרם מלח
למילוי:
50 גרם ממרח שוקולד (פרווה)
50 גרם אגוזי לוז/ אגוזי ברזיל
50 גרם שקד טבעי
קוקוס טחון
פאם קנולה
אופן הכנה
הבצק:
1 קולים את האגוזים והשקדים ומצננים. לאחר מכן קוצצים גס ומניחים בצד
2 מערבבים את כל החומרים עד לאחידות (למעט שומן קוקוס), מוסיפים את שמן הקוקוס המומס ומערבבים עד שהבצק חלק- סה”כ לישה של 12 – 10 דקות.
3 מתפיחים שעה.
4 משטחים כל חלק בצק למלבן.
5 מורחים בממרח שוקולד מפזרים את שברי האגוזים והשקדים והקוקוס, מגלגלים.
6 מניחים בתבנית “לחם קטנה”, חורצים ומתפיחים שעה.
7 מתיזים ספריי קנולה ואופים בחום 200 מעלות כ – 20 – 15 דקות.
לחם לחמון שוקולד טבעוני של מיקי שמו
לחם לחמון שוקולד טבעוני של מיקי שמו

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות