חטיף אגוזים ותמרים טבעוני במילוי שוקולד מריר של מיקי שמו

גרסא טבעונית ומומלצת לכדורי שוקולד כשרים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים (לכ- 20 כדורים):
1 כוס (110 גרם) שיבולת שועל עבה קלויה
0.5 כוס (40 גרם) גרעיני פשתן
0.25 כוס (50 גרם) שקדים קצוצים וקלויים
0.75 כוס (140 גרם) חמאת בוטנים טבעית
0.25 כוס סירופ מייפל טהור
לציפוי:
75 גרם (3/4 כוס) קוקוס טחון
100 גרם שוקולד מריר 70%
אופן הכנה
1 מחממים תנור לחום 160 מעלות וקולים את שיבולת השועל והשקדים.
2 קוצצים גס את השקדים.
3 בקערה רחבה מערבבים את הקוקוס הטחון, שיבולת השועל, גרעיני הפשתן והשקדים הקצוצים.
4 מחממים מעט את חמאת הבוטנים עד שהיא הופכת נוזלית ונוחה לעבודה ומוזגים לתערובת יחד עם המייפל.
5 מערבבים עד שהתערובת הופכת להומוגנית ונוחה לעבודה.
6 יוצרים כדורים בקוטר 3.5 ס”מ ומצפים בקוקוס הטחון.
7 ממיסים שוקולד מריר ב”באן מארי” וטובלים את הכדורים כך שחצי מהם יהיה טבול בשוקולד המריר.
8 מניחים בצלחת הגשה עד להתייצבותם של “כדורי האנרגיה”, מעבירים לקופסא אטומה ומאחסנים עד 10 ימים בטמפרטורת החדר.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות