מוס שוקולד ופירות יער טבעוני של נדיה אליס
מתכון קל להכנה לקינוח טבעוני טעים, מתוק ושוקולדי. כל כך טעים שלא תאמינו שהוא טבעוני! סיומת מושלמת לארוחה רומנטית.
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
180 מל מי חומוס
2\1 כפית קרם טרטר
140 גר שוקולד מריר
2 כפות סוכר
פירות יער לקישוט
16 עלי נענע קטנים לקישוט
אופן הכנה
1 ממיסים את השוקולד בקערה במיקרוגל עם שניים-שלושה פולסים של 30 שניות. שמים בצד להצטנן תוך כדי ממשיכים עם שאר המתכון
2 מכניסים לקערת המיקסר את מי החומוס יחד עם קרם הטרטר. מקציפים לפחות 5 דקות עד שמקבלים מרנג שלא זז מהקערה במידה והופכים אותה.
3 מוסיפים תוך כדי עירבוב מתמשך במיקסר את הסוכר.
4 עכשיו מוסיפים למרנג את השוקולד המומס בעזרת לקקן ובתנועות עדינות מאוד למטה למעלה. נפח המרנג ירד טיפה וזה לחלוטין נורמלי.
5 מוזגים את המוס לתוך הכוסות/צנצנות הגשה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר להתייצבות וקירור שעתיים לפחות
6 מקשטים עם פירות יער ועלי נענע לקראת ההגשה