פוקצ'ות עם ירקות וגבינה טבעונית של עדן הראל

עדן ועודד מקבלים את השבת עם מתכונים לארוחת שישי ביתית,טעימה וקלה להכנה להכנה שיהפכו את שולחן שישי לחגיגה אמיתית. הפעם הם מכינים פוקצ'ות מיוחדות, ירקות וגבינה טבעונית.  

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
3.5 כוסות קמח פיצה פוקאצה
כוס קמח כוסמין לבן
3 כוסות מים
כף שמרים
2 כפות מלח
2 כפות שמן זית
תוספות לפוקצ'ה:
עגבניות שרי
זוקיני
אורגנו
טימין
שום קלוף
גבינה מגורדת טבעונית לאפייה ולפיצה
להגשה:
ממרח טבעי 9%
זחוק
אופן הכנה
לבצק:
1 מתחילים במיקסר עם וו לישה, 3 כוסות מים וכף שטוחה של שמרים עד שכל השמרים נמסו.
2 לאט לאט מטפטפים את 3.5 כוסות קמח,פיצה ופוקצ'ה ומוסיפה עוד כוס קמח,כוסמין לבן.
3 לשים במיקסר במשך 10-15 דקות. בשלב הזה נוסיף 2 כפות המלח ו2 כפות שמן הזית, עוד 2 דקות לישה ונוציא למנוחה בקערה משומנת ונכסה בניילון למשך כשעה.
4 נוציא למשטח משומן ונחלק לעיגולים של כ 200 גרם ונעביר להתפחה נוספת.
5 ככל שניתן יותר זמן להתפחה יהיה טוב. לפחות שעתיים.
6 לאחר ההתפחה אפשר לעבד את הבצק לפוקצ'ות ארוכות עגולות או פיצות, בעזרת קמח פתיחה דורום וכף פיצה לטאבון.
7 1-3 דקות בטאבון כשהוא חם (450 מעלות)
8 נחתוך עגבניות, שום וזוקיני שיהיה להמשך לקשט ולתבלן את הפוקצ'ות.
הרכבת תוספות לפוקאצ'ות:
1 מקלות פוקצ'ה ארוכות, ללא תוספות. (קמח פתיחה דורום, כף פיצה.)
2 פוקאצ'ות רחבות עם זוקיני ותימין, שמן זית ושום.
3 פוקאצ'ות עגולות בכלי משומן עם שרי, אורגנו ושום.
4 מיני פיצות טבעוניות, רוטב עגבניות מוכן וגבינת מוצרלה טבעונית.
5 מגישים עם זחוק וממרח טבעי 9% .
פוקצה מתכון
צילום שניר גואטה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות