המבורגר טבעוני עם עדשים של יהודה עמר

יהודה עמר מוכיח שטעים גם בלי – מתכון להמבורגר עדשים טבעוני שאפשר להכין בבית

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/2 כוס פתיתים מבושלים
1 כוס עדשים ירוקות מבושלות
1 צרור עשבי תיבול כוסברה ופטרוזיליה
1/2 כוס קוואקר טחון כמו קמח
1/2 כף תבלין חוויג’
1/2 כף מלח
2 כפות טחינה גולמית
1 כף רוטב ברביקיו
2 בצלים חתוכים לקוביות
1 חופן פטריות טריות
אופן הכנה
1 מטגנים במחבת את הבצל והפטריות, מוסיפים מעט פלפל שחור מלח.
2 מכניסים למעבד מזון את הפתיתים המבושלים העדשים המבושלות, עשבי התיבול ואת הפטריות והבצלים שטוגנו יחד.
3 לאחר מכן מוסיפים את התבלינים ורוטב הברביקיו וטוחנים הכל.
4 מוסיפים את קמח הקוואקר לפי הצורך כדי לקבל מסה אחידה.
5 מכניסים את התערובת למקרר למשך כשעה עד להתייצבות.
6 מכינים כדורים מהתערובת ומשטחים אותם.
7 שמים מעט שמן על מחבת חמה ומניחים את הקציצות השטוחות, צורבים אותו משני צדדיו.
8 מגישים בלחמניה בתוספת ירקות ותוספות בהתאם להעדפות.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: