לחמניות כשרות לפסח טבעוניות

מתכון ללחמניות כשרות לפסח ללא ביצים, טבעוניות. מתכון שדורש מעט השקעה אבל שווה כל רכיב בו

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 פחיות שימורי חומוס (רק המים)
כוס ו-2 כפות קמח טף
4 כפות עמילן טפיוקה
כפית מלח
כף סוכר
שלוש רבעי כוס מים
רבע כוס שמן
רבע כוס מחית תפוח עץ
חצי כפית קסנטן גאם
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 160
2 מסננים את הנוזלים של פחיות החומוס לסיר קטן, מרתיחים במשך כרבע שעה עד שמצטמצם לשליש
3 בקערת מיקסר עם מטרפה מקציפים את מי החומוס עם סוכר עד שנוצר קצף יציב
4 בקערה נפרדת שמים את כל החומרים היבשים: קמח טף, עמילן טפיוקה, מלח, קסנטן גאם – מערבבים ומוסיפים את השמן, המים ומחית התפוחים, מערבבים קלות
5 מוסיפים 1/4 מכמות תערובת מי החומוס ומערבבים חלקית לתוך עיסת הטף
6 מוסיפים את שאר התערובת בתנועות קיפול עד שהתערובת אחידה
7 מכניסים לתבנית מאפינס (ממלאים עד הסוף) ומכניסים לתנור ל 20 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות